Afluencia masiva senderista a la sierra de Bèrnia

El diumenge passat, una volta més, la serra de Bèrnia va rebre una afluència massiva de senderistes per gaudir de aquest espectacular entorn i el seu patrimoni.

El senderisme i altres activitats de muntanya es consoliden i atrauen cada dia més públic.

Els ajuntaments de Callosa d’en Sarrià, Altea i Xaló i Benissa han protagonitzat intervencions pioneres en la adequació de la plataforma dels caminsen la serra de Bèrnia. Però al remat, les pluges torrencials i la intensa afluència de públic poc experimentat fan necessari un treball de manteniment i millora per a fer-los més còmodes i segur i per evitar la seua degradació.

El pasado domingo, otra vez más, la sierra de Bèrnia recibió una afluencia masiva de senderistas para disfrutar de este espectacular entorno y su patrimonio.

El senderismo y otras actividades de montaña se consolidan y atraen cada día más público.

Los ayuntamientos de Callosa d’en Sarrià, Altea y Xaló y Benissa han protagonizado intervenciones pioneras en la adecuación de la plataforma de los caminos en la sierra de Bèrnia. Pero al final, las lluvias torrenciales y la intensa afluencia de público poco experimentado hacen necesario un trabajo de mantenimiento y mejora para hacerlos más cómodos y segurs y para evitar su degradación.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
es_ES
Ir al contenido