Trabajos de restauración ruta PR 48 (Fonts de l’Algar- Fort de Bèrnia)






Després de les fortes pluges derivades del temporal del passat mes de gener, l’ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha apostat per la restauració de la ruta PR 48, que uneix les Fonts de l’Algar amb el Fort de Bèrnia.
El passat mes d’abril, TERRA FERMA, en col·laboració amb el cicle formatiu d’Aprofitament i Conservació del Medi Natural de l’IES Callosa d’en Sarrià i el seu programa de pràctiques, han dut a terme les tasques de rehabilitació d’aquesta ruta danyada pel temporal.
Els alumnes José Ferrándiz i Adrián García han reparat i netejat els traçats originals, regularitzat la plataforma treballant sobre els solcs provocats per l’aigua, han construït drenatges per evitar danys en la ruta de cara a noves pluges i han recuperat part de les construccions de pedra seca, també afectades pel temporal.





Tras las fuertes lluvias derivadas del temporal del pasado mes de enero, el ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià ha apostado por la restauración de la ruta PR 48, que une les Fonts de l’Algar con el Fort de Bèrnia.
El pasado mes de abril, TERRA FERMA, en colaboración con el ciclo formativo de Aprovechamiento y Conservación del Medio Natural del IES Callosa d’en Sarrià y su programa de prácticas, han llevado a cabo las tareas de rehabilitación de dicha ruta dañada por el temporal.
Los alumnos José Ferrándiz y Adrián García han reparado y limpiado los trazados originales, regularizado la plataforma trabajando sobre los surcos provocados por el agua, han construido drenajes para evitar daños en la ruta de cara a nuevas lluvias y han recuperado parte de las construcciones de piedra seca, también afectadas por el temporal.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
ca
Skip to content