Nueva edición revisada de mapas

Estem realitzant la revisió dels nostres mapes, marina Baixa i Marina Alta per llançar en breu la segona edició revisada i actualitzada. Encara que realitzem un gran esforç recopilant, geodiferenciat i digitalitzant informació, els mapes tenen errors i manques que tractarem d’esmenar en aquesta segona edició, per açò agrairem qualsevol col·laboració en aquest sentit preferiblement emplenant el nostre formulari d’esmenes.

Aprofitem per expressar el nostre més sincer agraïment als col·laboradors de la primera edició.

Recorda que pots visualitzar els nostres mapes Marina Baixa, Marina Alta

El nostre desig és que els mapes siguen un projecte viu i participatiu, en el qual tots puguem compartir el nostre coneixement sobre aquestes muntanyes i el seu patrimoni, perquè siguen més valorades i accessibles.

Gràcies

Jeroni Garcimartín i VaelloEstem realitzant la revisió dels nostres mapes, marina Baixa i Marina Alta per llançar en breu la segona edició revisada i actualitzada. Encara que realitzem un gran esforç recopilant, georeferenciant i digitalitzant informació, els mapes tenen errors i manques que tractarem d’esmenar en aquesta segona edició, per açò agrairem qualsevol col·laboració en aquest sentit preferiblement emplenant el nostre formulari de esmenes.

Aprofitem per a expressar el nostre més sincer agraïment als col.laboradors  de la primera edició.

Recorda que pots veure els nostres mapes  Marina Baixa, Marina Alta

El nostre desig és que els mapes siguen un projecte viu i participatiu, en el qual tots puguem compartir el nostre coneixement sobre les muntanyes i el seu patrimoni, perquè siguen més valorades i accessibles.

Gràcies

Jeroni Garcimartín i Vaello

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES
Ir al contenido